Wie ben ik

Welkom op GemJudith.com, Ik ben GemJudith, 🙂
Mogelijk ken je me van allerlei activiteiten van 1999-2015. GemJudith was de naam van mijn eigen éénvrouws-zaak waarin ik me bezighoud met ‘een steentje bijdragen aan bewust, blij en gebalanceerd leven’ met de natuurlijke aspecten van o.a. edelstenen, zowel door coaching & therapieën, workshops & cursussen te geven als de in-&-verkoop van natuurlijke edelstenen via GemstoneShop.nl 

GemJudith heeft sindsdien zowel zakelijk als privé positieve transformaties ondergaan. GemJudith & GemstoneShop.nl zijn nu samen Stichting Edelsteen Inspiratie.

GemJudith.com is nog altijd mijn blog over edelstenen en
GemstoneShop.nl is zeer uitgebreid naar een 3-in-1 webwinkel,
één menu per vakgebied, Geschenken, Esoterie & Mineralogie,
ofwel alles wat te maken heeft met Edelstenen én 3 talig onder 1 dak.

Dankzij de stichting kan ik mijn werk, missie & passie in stress-vrije vorm voortzetten. Het doel van Stichting Edelsteen Inspiratie, is dat ik mijn Inspiraties, kennis & ervaringen deel met de wereld, hierbij is de verkoop van natuurlijke edelstenen geheel vrij van winstoogmerk. Hierdoor geniet je van lagere prijzen én gratis verzending*, al vraag ik je wel om een beetje geduld, stress-vrij werken duurt soms iets langer dan je van grote ketens gewend bent.

Voorafgaand aan de oprichting van GemJudith als bedrijf heb ik uiteraard de benodigde diploma’s gehaald op zowel Gemmologische, Edelsteenkundig & Mineralogisch gebied en mij ontwikkelt in diverse Therapeutische richtingen, ingewijd in diverse healing methodes en levenswijzen. Teveel om op te noemen 🙂

Lees ook even met welke gevoeligheden ik werk.

Heb je vragen, stuur een berichtje naar info@gemstoneshop.nl

Inspirerende Groet, GemJudith EG
European Gemmologist & Crystal Healer

Scroll naar boven