Over Ons

Met hulp van

Edelsteen: Info & Foto’s © Stichting Edelsteen Inspiratie (GemJudith) @EdelsteenInspiratie     Inspiraties Kennis en wijsheid van de Maya’s: © Mardou : de Muze Huis van Vrede Pan-Holland Tekeningen: © Carla Knijn – Voerman Mantra’s van Ditty Jennifer Ann   Bronvermeldingen delen van …

Read More →

Judith

Wie ben ik? Ik ben Judith, Ik laat mij in al mijn bezigheden inspireren door de schoonheid van de natuur. Als kind zocht ik al stenen in bos en schelpen op het strand. Ook mijn oma spaarde stenen, zij zei altijd, …

Read More →

3 eenheid

Stichting Edelsteen Inspiratie is de overkoepeling van GemJudith & GemstoneShop.
In de blogs van GemJudith vind je links (edelsteen namen) naar GemstoneShop.nl.

GemJudith is gediplomeerd Europees Edelsteenkundige & Edelsteen therapeut/Crystal Healer.

Alle Edelstenen waar GemJudith mee werkt / over schrijft zijn Zuiver Natuurlijke Helende Edelstenen.